dec
14

2015

Yushift: elektrische en plug-in hybride auto’s vergelijkenNet zoals alle andere industrieën, is het ook aan de auto-industrie om een transformatie te ondergaan om de duurzaamheidsslag niet te missen. De automotive industrie en de overheid zetten daardoor in op 100% elektrische, plug-in hybride en waterstof auto’s.

Hoe precies de toekomst zich ontwikkelt, is onduidelijk. Maar een ding is zeker. We moeten af van auto’s die milieuvervuilend zijn. Yushift.com speelde in door een vergelijkingssite op te richten.

Liefhebbers die ‘groen’ willen rijden en willen profiteren van de voordelen konden vooraf aan een aanschaf de eigen, bestaande en toekomstige auto’s vergelijken op Yushift.com of een proefrit aanvragen.

Ik schreef voor Yushift.com artikelen voor het online magazine, zorgde dat specificaties up-to-date waren, onderhield social media en richtte de nieuwsbrief in en zorgde voor de verzending ervan.