LeftRight

Redactie


Online publiceren

Alleen een goed stukje tikken is niet genoeg. Publicaties gaan – zeker commercieel gezien – verder dan de inhoud. Het draait tegenwoordig om stijl, zoekmachine-optimalisatie oftewel SEO, goed beeldgebruik, maar ook het bereiken van de doelgroep via socialemediakanalen en nieuwbrieven.

Web- en eindredactie

Weinig tijd voor nieuwsberichten en het verversen van de website? Ik help graag bij het schrijven van content. Oftewel ondersteun ik graag bij het onderhouden van websites, het schrijven van de nieuws, maar ook het inrichten en het verzenden van nieuwsbrieven met bijvoorbeeld Mailchimp.

Heeft de organisatie geregeld teksten om te herschrijven of dient de spelling gecontroleerd te worden? Ik neem de eindredactie graag op mij.

Content en SEO

Een nieuwe website bouwen? Ik denk graag mee bij de opbouw van een logische menustructuur, ook wel de sitemap genoemd. Ik kan bovendien ondersteunen bij het (her)inrichten van websites voor betere vindbaarheid en het implementeren van social media.

Bij contentmigratie, oftewel het omzetten van een oude naar een nieuwe website, kan ik zorgen voor nieuwe teksten of bestaande content verbeteren. Ik verzorg daarnaast voor content op basis van SEO.

Referenties

Project Direct: (her)schrijven van zoekmachine-optimale teksten, opstellen van zorgvuldige meta descriptions en meta tags voor diverse klanten.
Yushift.com – platform voor (semi)-elektrische auto’s: schrijven nieuws- en persberichten, updaten website, ontwikkelen nieuwsbrief, onderhoud (online) magazine en sociale media.
OpdeZon.nl: herschrijven/eindredactie van nieuwsberichten.
Florapro®: webredactie, sociale media onderhoud en persberichten. Herschrijven content bij migratie website.
Smallsteps bv: interim webredacteur voor o.a. interne en externe communicatie en copywriting 250 kinderdagopvangverblijven.
Sun-balance.com
: uitdenken menustructuur en het schrijven van content (SEO).
Tjunk.com: content en relatiebeheer, o.a. profielen klanten opgesteld. Optimalisatie, onderhoud en winacties socialemediakanalen.
Vlietech.nl: website-optimalisatie, herindeling menu, herschrijven en plaatsen van content (SEO) en beeldredactie.